Customer Support Engineer
VINCI
Roeselare, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als Customer Support Engineer bij Axians Audiovisual werk je mee aan het installeren en onderhouden van diverse audiovisuele- en conferentiesystemen, camera’s, projectoren, netwerken en sturingssystemen bij grote referenties.

Je bent de schakel tussen het bedrijf en de klant. Je werkt zowel op kantoor als bij onze klanten en ondersteunt en assisteert de techniekers.

Als Customer Support Engineer word je erkend als dé technische referentie. Administratieve taken zoals het schrijven van verslagen, het presenteren van technische analyses, het plannen en controleren van talrijke taken tegelijk, zijn ook een groot onderdeel van het takenpakket.

Opvolging van interventies (ticketing systeem) en SLA’s Analyse van grotere incidenten (analyse van het probleem, oplossing voorstellen, interventie uitvoeren, ) Offertes maken voor meerwerken : concepten definiëren Ondersteunen van de techniekers en regelmatig teamvergaderingen organiseren Fabrikanten en leveranciers bezoeken om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten Deelnemen aan vergaderingen met de klant Je behaalde een Bachelor diploma en beschikt over een aantal jaren relevante ervaring Je bent goed thuis in zowel audiovisuele- als ICT-technologie Je communiceert vlot naar klanten en collega’s toe Je hebt een goede kennis Frans en Engels Je kan klantgericht, zelfstandig en nauwkeurig werken Je bent flexibel om naar de verschillende klanten in België (en sporadisch het buitenland) te rijden Pourquoi nous rejoindre ?

Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, firmawagen, bonusregeling ) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier