.NET DEVELOPER (M/V)
Over Ago
Kortrijk
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. De hoofdopdracht bestaat erin om applicaties technisch te realiseren voor zowel externe als interne klanten.

Dit wordt opgebouwd vanuit een technische behoefteanalyse. Vervolgens ontwerp en implementeer je nieuwe software, die je daarnaast ook voorziet van de nodige onderhoudsdocumentatie.

Verder begeleid en ondersteun je klanten, productbeheerders en indien nodig eindgebruikers. Ook de nazorg behoort tot je takenpakket.

Naast de ontwikkeling van nieuwe modules ben je ook verantwoordelijk voor de verdere ondersteuning van bestaande software.

Je selecteert en adviseert over de inzet van nieuwe technologieën en methodieken. Een ander belangrijk facet aan de job is dat je goede en tijdige feedback voorziet voor zowel klanten als collega's.

Je rapporteert aan je projectleider en je competence manager.

Vereisten

Met een IT gerelateerde bachelor / master en een ruime ervaring in het ontwerpen van .NET-oplossingen ben jij misschien de persoon die we zoeken.

Kennis van MS Dynamics AX, Scribe en SQL Server Reporting Services zijn een pluspunt. Je bent bereid om verplaatsingen in het binnen-

en buitenland te maken. Vanwege dit aspect van de job ben je vlot drietalig (NL / FR / E). Nieuwe technologieën en toepassingen spreken je door je leergierigheid enorm aan.

Verder neem je graag "ownership" en ga je probleemoplossend en analytische aan de slag. Klantgericht werken zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen is jou op het lijf geschreven.

Een belangrijk aspect is dat je gaat voor de toegevoegde waarde van teamwork.

Aanbod

Deze gerespecteerde ERP-implementator bied je de kans om deel uit te maken van een dynamisch bedrijf dat een gestage maar gezonde groei kent.

Door de projectmatige manier van werken in diverse sectoren is er veel variatie aanwezig. Naast een aangename werkomgeving met reële doorgroeimogelijkheden maakt een aantrekkelijk renumeratiepakket natuurlijk ook deel uit van het totaalpakket dat ze bieden aan hun werknemers.

Wenst u meer info over deze job?

Neem dan contact op met één van deze kantoren : Kortrijk IT

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier