Senior Administrative Officer
Smals
Brussels, Brussels, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Als Senior Administrative Officer zie je toe op de goede werking van de verschillende toepassingen en behandel je eventuele technische of businessproblemen in samenwerking met de ICT-teams.

Je schrijft testscenario's (acceptance-testen) op basis van de analysedocumenten, voert ze uit en rapporteert over de bekomen resultaten.

Je biedt tweedelijnssupport (via SNOW) voor de vragen met betrekking tot de applicaties die beheerd worden binnen het team.

Je fungeert als aanspreekpunt voor de klanten voor alle vragen en informatieaanvragen.

Je schrijft procedures voor de verschillende operationele taken die binnen het team worden uitgevoerd en reviseert ze regelmatig.

Je rapporteert aan de hiërarchie over de domeinen die jou zijn toevertrouwd.

Je biedt ondersteuning aan de Team Leader om een goed people management te garanderen binnen het team.

Je beschikt over een bachelordiploma en hebt enkele jaren ervaring in procesbeheer of in een gelijkaardige functie. Je bent vertrouwd met complexe administratieve processen.

Dankzij je communicatievaardigheden, je verantwoordelijkheidszin en je klantgerichtheid ben je succesvol in deze functie.

Software zoals MS Office en Windows heeft geen geheimen meer voor jou.

Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Frans.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier