Data Analyst Truck Monitoring Center
AGO Jobs & HR
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
11 dagen geleden
source : Jobat

Voor een internationaal bedrijf gelegen in Gent zijn we op zoek naar een data analist. Je maakt deel uit van het departement dat zich toespitst op het monitoren van de vrachtwagens.

Het gehele proces van de data valt onder jouw noemer; van het opruimen, naar het organiseren, tot het omvormen van de data.

Je onderhoudt en optimaliseert huidige datamodellen en zoekt actief naar nieuwe oplossingen om big data te benaderen. Hierbij maak je gebruik van foutcode-

patronen en preventieve component-storingen. Je voert statistische analyses uit en vertaalt de uitkomsten door visualisaties van de data te creëren.

Eerst en vooral ben je in het bezit van een bachelordiploma in wiskunde, computerwetenschappen of statistiek, maar je bent evenwaardig door ervaring.

Je hebt minstens 3 jaar ervaring met data analytics. Daarnaast heb je kennis van R, Python, SQL en Qlik / Tableau. Je hebt een grote interesse in zelfaandrijvende technologieën en continue services.

Als taalvaardig persoon ben je in staat vlot te communiceren in het Nederlands en Engels. Ook ben je een enthousiaste teamspeler met een grote start-

up mentaliteit. Daarnaast ben je leergierig, zo heb je de drang om jezelf voortdurend te ontplooien. Je bent bekwaam een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een state-

of-the-art product in het gehele portfolio.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier