poetshulp | Aurubis | Olen
Accent
Olen, BE
4 dagen geleden

Wil jij ook meewerken aan een mooiere wereld? Wil jij ook mee streven naar een nettere werkomgeving? Dan ben je bij onze masters aan het juiste adres!Zij zorgen samen met ons dat heel wat werkplekken spik en span liggen!Ben jij een master in je vak ? Solliciteer dan nu !

Functiebeschrijving

Als schoonmaker verzorg je de schoonmaak bij onze klanten. Daarbij toon je je een waardige vertegenwoordiger van de firma.

Na een opleiding maak je schoon volgens de gevraagde methodes, met de gevraagde technieken, materialen en machines.Je gebruikt de correcte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

De specifieke procedures die van toepassing zijn bij onze klant pas je nauwgezet toe.

Functie-eisen

Als medewerker voor de schoonmaak spreek en begrijp je Nederlands.Je staat voor stiptheid en bent gesteld op orde en netheid.

Je houdt van discretie en nauwkeurigheid.De werklocatie is vlot bereikbaar voor jou.

Arbeidsvoorwaarden

Meesters in hun vakgebied, met net dat ietsje meer : ExpertiseOnze klant vierde in 2019 met veel trots zijn 30e verjaardag en mag zich vandaag een van de meest succesvolle schoonmaakbedrijven in Belgi├ź noemen.

Dankzij onze jarenlange ervaring verzorgen wij de schoonmaak op 2.500 locaties in diverse gespecialiseerde sectoren.Operationele sterkteBij onze klant investeren we continu in het opleiden, het coachen en het dagelijks aansturen van onze masters.

Deze vorm van respect maakt dat wij het maximale uit de talenten van onze medewerkers halen.LangetermijnpartnershipOmdat onze werkkrachten zich geapprecieerd voelen, zijn zij gemotiveerd om jarenlang elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven.

Die loyaliteit uit zich in een grote stabiliteit, wat de continuïteit ten goede komt. Daarom doet 80% van onze klanten reeds langer dan 10 jaar beroep op onze diensten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier