Werfleider elektriciteit
Group Tormans
Antwerpen
5 dagen geleden

Voornaamste taken

Je werkt samen met een team van mensen die instaan voor de technische uitwerking van uiteenlopende automatisatieprojecten en dit in afwisselende industriële omgevingen.

Na het doorlopen van een intern opleidingstraject wordt je ingeschakeld om je taak op een zelfstandige manier of in teamverband uit te voeren.

Je staat in voor projectmatige opdrachten of je kan ingeschakeld worden voor outsourcingsprojecten bij onze eindklanten waarbij continu rekening wordt gehouden met gezondheids- en veiligheidsvoorschriften alsook de huisregels van de klant.

Je staat in voor het aansturen van een team

Je staat in voor het opvolgen van orde, netheid en veiligheid op de werf.

Je zorgt voor een goede communicatie tussen klant en team.

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma hoger secundair of hoger technisch onderwijs in elektrotechnieken of evenwaardig door ervaring.

Je bent in het bezit van een BA4 certificaat.

Je hebt reeds ervaring op gebied van elektrisch en mechanische werken.

Je kan accuraat, nauwgezet en klantgericht werken.

Je bent dynamisch, creatief, stressbestendig en een teamplayer.

Je bent zelfstandig, sterk organisatorisch ingesteld.

Je kan prioriteiten stellen en een duidelijke inschatting maken van de uit te voeren werken.

Je werkt volgens de voorgeschreven veiligheidsvoorschriften op de productieplants en draagt correct en consequent de gevraagde PBM’s.

Je bent flexibel en in het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij

Tormans investeert in jouw toekomst met een persoonlijke begeleiding bij je sollicitatie, advies en coaching gedurende je

loopbaan.

Onze uitgebreide klantenportefeuille met de belangrijkste (inter)nationale bedrijven, gecombineerd met onze professionele

aanpak zorgen ervoor dat jouw kennis en talent maximaal kunnen ontwikkelen.

Wij bieden je een contract van onbepaalde duur met diverse extralegale voordelen zoals een dagvergoeding, maaltijdvergoeding, verplaatsingsvergoeding of een firmawagen met brandstofvergoeding.

Deel deze

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier