Brunel - Project Manager Algemeen ICT
Brunel
Brussels, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een technisch Project Manager. Ben jij gedreven om het beste uit jezelf te halen en sta jij open voor nieuwe uitdagingen, dan is Brunel op zoek jou! De functie Je bent het aanspreekpunt voor klanten en de spil in het Web om samen met afdelingen met het doel nieuwe diensten te implementeren.

Afhankelijk van de behoeftes van de klant, wordt jouw project samengesteld. Daardoor is geen enkel traject hetzelfde. Je bent eindverantwoordelijk voor verschillende projecten bij de klant.

Voor deze projecten bewaak je de kwaliteit door de risico's te analyseren en tegenmaatregelen te nemen. Daarnaast bewaak je de (commerciële) doelstellingen van de projecten en ben je voorspellend met betrekking tot de doorlooptijden en NPS.

Intern ben je verantwoordelijk voor het opstellen van benodigde resources, het opstellen van de planningen en de budgetten op in een projectplan.

Verder geef je functioneel sturing aan multidisciplinaire teams en bewaak je de prestaties van de keten, je zorgt voor draagvlak door goede communicatie richting de opdrachtgever en de stakeholders.

Over jou Diploma (Bachelor of Master) in de Informatica of gelijkwaardig door ervaring Minstens 5 jaar ervaring in de rol van IT Project Manager Projectmatig werken (Scrum / Agile en Prince 2) : ervaring met IT-projecten Ervaring met technische implementaties in IT-tools Uitstekende communicatieve, bestuurlijke en commerciële vaardigheden en ervaring met stakeholder management Een uitstekend analytisch denk- en organisatievermogen Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en schrift.

Kennis van Frans is uiteraard een troef

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier