Frontend developer, Mol
VITO
Mol, BE
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

De unit Ruimtelijke Milieu Aspecten van VITO observeert, evalueert en voorspelt de impact van menselijke activiteiten op het land, in de lucht en in het water.

Op basis van sensoren, algoritmes en ruimtelijke oplossingen adviseren we bedrijven en overheden over duurzaam landgebruik.

Als IT team ligt onze focus op het aanbieden van onderzoeksmodellen via web- of desktop applicaties. De uitdaging ligt erin om deze vaak complexe modellen te vertalen in een gebruiksvriendelijke tool voor onze klanten.

Het analyseren en visualiseren van de modelresultaten in tijd en ruimte is hierbij een belangrijk gegeven. Als Front End Developer werk je nauw samen met onderzoekers en neemt je IT gerelateerde projecten onder jouw hoede : Je werkt van analyse tot einderesultaat, met oog op de eindgebruiker.

Je communiceert met interne en externe stakeholders en maakt de vertaling naar de concrete architectuur en implementatie.

De gebouwde oplossing toets je af bij de eindgebruiker. Je ziet jouw projecten ... ref : ad47781ideq32

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier