Heftruckchauffeur
Randstad
PAAL
3 dagen geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Voor onze klant borealis een chemisch bedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een gebrevetteerd heftruckchauffeur.Je staat in voor het bedienen van een heftruck, laden en lossen van vrachtwagens en het stapelen van producten.

Je werkt in dagdienst (tussen 8u - 17u). Het gaat om een tijdelijke opdracht (vermoedelijk tot eind juli, eventueel een verlenging mogelijk)

Profiel

Je bent in het bezit van een geldig heftruckbrevet, kan vlot met de computer werken en hebt ervaring met een viervork en het vervoeren van Bigbags

Jobgerelateerde competenties

 • Goederen in opslagzones plaatsen
 • Goederen in ontvangst nemen en controleren (hoeveelheid, gelijkvormigheid, toestand, ...)
 • Goederen laden en lossen overeenkomstig de ophaal- of leveringseisen
 • Goederen handmatig of met behulp van niet-gemotoriseerd materiaal voor goederenbehandeling laden en lossen, overeenkomstig de producttypes (stortgoed, groot, zwaar, ...)
 • Aanbod

  Wij bieden je een boeiende job aan met zeer goede voorwaarden!16,5344 Bruto / uurloonMaaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dagWoon- werkvergoedingPensioenpremie

  Wij zijn op zoek naar een gebrevetteerd heftruckchauffeur.Je staat in voor het bedienen van een heftruck, laden en lossen van vrachtwagens en het stapelen van producten.

  Je werkt in dagdienst (10u - 18u). Het gaat om een tijdelijke opdracht (vermoedelijk tot oktober, eventueel tot het einde van het jaar).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier