Student verkoop (m/v)
Konvert Interim Roeselare Food
Roeselare, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor een slagerij te Roeselare zijn we op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag, zaterdag en / of zondag kunnen meehelpen in de winkel.

U bestelt de klanten op een vriendelijke vlotte manier en helpt ook mee aan de afwas.

Aanbod

Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen. Producten van een afdeling verpakken en etiketterenControleren van verpakking en etiketten.

Producten inventariseren. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen voorbereiden. De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de handel halen.

Goederen en producten ontvangenDe levering controleren. De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken.

De klant verwelkomenDe wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren Je komt terecht in een warm team

Vereiste kwalificaties

Een eerste ervaring is een meerwaarde

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier