Productieleider Bouwmaterialen | Regio Antwerpen Zuid | Vast Contract
Client of Manpower
Kruibeke, Oost-Vlaanderen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als productieleider kom je terecht bij een gezond bedrijf met een mooi kwaliteitsproduct. Je zal als verantwoordelijke de leiding hebben over 10 medewerkers.

Samen met hen zorg je voor het efficiënt verloop van het productieproces volgens de productiedoelstellingen. Je verleent technische en organisatorische ondersteuning waar nodig.

Je volgt de vooropgemaakte planningen nauwkeurig en overlegt hierover regelmatig met verantwoordelijke en de werkvoorbereider.

Met jouw permanente aanwezigheid op de werkvloer controleer je nauwgezet de kwaliteit van de werkzaamheden alsook de kwaliteit van de eindprocucten.

Jij bent dan ook verantwoordelijk voor alle eindprodcuten die de productie verlaten. Bij voorkeur ben je in het bezit van een Bachelor in de bouwkunde of hanteer je een bachelor denkniveau.

Als productieleider beschik je over sterke communicatieve en organisatorische skills en kan je overzicht bewaren in complexe situaties.

Je stuurt graag medewerkers aan, motiveert en coacht hen op een assertieve manier zodat de maximale prodcutie gegarandeerd kan worden.

Verder spreek je perfect Nederlands en kan je je duidelijk uitdrukken in het Engels.

Bij opstart krijg je een mentor aangewezen die je nauw zal begeleiden. Daarnaast krijg je meteen een op maat gemaakte opleiding in hun eigen opleidingstraject.

Je krijgt een belangrijke functie met veel variatie en technische uitdaging binnen een dynamisch bedrijf. Je start vanaf dag één met een vast contract en werkt in een standaard dagregime (7u-16u).

Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques van 8 euro, groeps-en hospitalisatieverzekering (DKV), onkostenvergoeding, .

 • Tot slot krijg je 32 vakantiedagen die vastgelegd zijn volgens het collectief bouwverlof.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier