Material Manager
INEOS Styrolution
Zwijndrecht, Belgium
3 dagen geleden

JOUW JOB BIJ INEOS STYROLUTION

In deze rol zorg je ervoor dat klantbestellingen worden uitgevoerd opdat de bevestigde leverdata op de meest economische wijze worden gehaald.

Dit houdt in dat je dagelijks vraag en aanbod, op basis van een afweging per artikel, opvolgt en dat je elke concrete situatie van het aanbod in relatie tot de orderafhandeling door de klant en de interne vraag bekijkt.

Je volgt leveringsproblemen op en verbetert voortdurend de efficiëntie van SCM-leveringen.

Je behandelt retourzendingen

Je houdt de maandelijkse planning in de gaten en je zorgt ervoor dat er aan de dagelijkse vraag- en aanbodproblemen wordt voldaan.

Als aanspreekpunt los je, samen met de collega's van de klantenservice, de materiaalplanning, de algemene planning, het productbeheer en de aanbodproblemen op in overeenstemming met richtlijnen zoals ze in de bedrijfsregels worden gedefinieerd.

JOUW PROFIEL

Motivatie, logistieke affiniteit, gezonde nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheidszin zijn kenmerkend voor jou? Misschien ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Wat verwachten wij van jou :

 • Je hebt een bachelorsdiploma in Wetenschap, Techniek of Bedrijfskunde en kan al een 5-tal jaar ervaring voorleggen in Materiaalplanning, Materiaalverwerking en SCM in een productie-, inkoop-, logistieke- of supply chain managementomgeving in de chemische industrie.
 • Je bent gewend om te werken met klanten, leveranciers, producten en toepassingen.
 • Je kent de logistiek, de verschillende transportmodi, de methoden & technieken voor materiaalbehandeling en -planning en de strategieën voor materiaalplanning.
 • Je begrijpt de principes van onderhandelen en commerciële overeenkomsten en van commerciële en economische analyse en optimalisatie.
 • Je hebt een gedetailleerd inzicht in SCM & bedrijfsprocessen.
 • Je bent een professional die anderen op een gepaste manier kan overtuigen en die kan communiceren met verschillende niveaus in de organisatie.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • WAT KUNNEN WIJ JE BIEDEN

  Werken voor INEOS Styrolution betekent werken voor een wereldspeler in volle ontwikkeling. Een bedrijf dat resoluut voor groei gaat, en dat jou laat meegroeien.

  Je werkt er samen met fantastische mensen in geëngageerde teams, die trots zijn op hun job!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier