Senior Business Analyst (Leven)
Belfius Insurance
Brussels, Brussels, BE
il y a 4h
source : Jobat

Belfius Insurance is de verzekeringspoot van Belfius Bank & Verzekeringen. Onze 1100 medewerkers zetten zich elke dag enthousiast in om onze klanten een optimale service te bieden.

Belfius Insurance biedt een ruim productgamma aan verzekeringen Leven en niet-Leven onder verschillende merken : Belfius Verzekeringen, DVV verzekeringen en Corona Direct.

Binnen de afdeling Life Operational Processes werken we aan het onderhouden en ontwikkelen van systemen in het kader van levensverzekeringen.

In deze context wordt de medewerker ingezet in de projecten van de afdeling. Dit betreft de implementatie van nieuwe productvarianten, proces- en systeemoptimalisaties, maar ook wettelijke projecten zoals SIGEDIS.

De business analist zal eveneens meewerken aan de optimalisatieprojecten waarbij de operationele en klantgerichte processen onder de loep worden genomen.

De analist zal verantwoordelijk zijn voor de analyse van de operationele processen en de systeemcomponenten, alsook voor het beschrijven en uitvoeren van de testcases.

Er wordt van de kandidaat verwacht dat hij / zij voldoende diepgaande analyses kan uitschrijven.

De kandidaat zal hoofdzakelijk werken voor de business (zelfstandigen en kleine ondernemingen) producten VAPZ, IPT en groepsverzekeringen.

Samen met een collega zal hij / zij instaan voor de ondersteuning van deze customer service, zodat deze een optimale dienstverlening kan leveren.

We verwachten dat de analist zijn verantwoordelijkheden zelfstandig kan inplannen en de coördinatie en communicatie met de stakeholders (zowel met beheerders als met het management) op zich kan nemen.

We verwachten van de medewerker dat hij op korte termijn kan doorgroeien en verantwoordelijk kan zijn voor alle aspecten van een productgroep / applicatie.

 • Je bent analytisch ingesteld en in staat om goed te plannen en te organiseren;
 • Je hebt zin voor initiatief en bent resultaatgericht;
 • Je hebt een flexibele, klantgerichte en collegiale instelling;
 • Je bent besluitvaardig, stressbestendig en durft de belangen te verdedigen van de stakeholders;
 • Je hebt een affiniteit met IT en processen;
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een masterdiploma;
 • Je hebt ervaring in het opstellen van gedetailleerde business analyses en testcases van operationele eind-klantgerichte processen;
 • Ervaring in levens- en / of groepsverzekeringen is een pluspunt;
 • Affiniteit of interesse in wiskundige berekeningen is een pluspunt;
 • Plaats van tewerkstelling : Brussel.
 • Signaler cette offre d'emploi
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Postuler
  Mon email
  En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
  Continuer
  Formulaire de candidature