Stagiair Employer Branding & Rekrutering
Lidl
Merelbeke
5 dagen geleden
source : Student.be

Deze afdeling is één van de vijf afdelingen binnen ons HR departement. Onze Employer Brand specialisten bouwen samen aan het werkgeversimago van Lidl.

Dit doen zij door aantrekkelijke Employer Brand campagnes op te zetten, maar ook door allerhande events te organiseren. Onze rekruteringsafdeling surft op het succes van deze campagnes.

Ze leveren meer kandidaten op en zo kunnen wij de juiste nieuwe collega aanwerven voor onze vacatures op ons hoofdkantoor, in onze regionale kantoren en in onze winkels.

Meewerken aan onze campagnes en zoektocht naar nieuwe collega’s Je begeleidt het drukwerk dat wordt opgemaakt voor onze campagnes.

Je volgt de rekruteringscampagnes mee op van a tot z. Je bent backup voor het nalezen van de vacatureteksten van onze recruiters.

Je helpt mee workshops in goede banen te leiden en je maakt er verslagen van op. Je zorgt dat de content op onze websites steeds up to date is.

Je werkt mee aan ons rekruteringsproces (inplannen kandidaten, testen uitsturen, vacatures online plaatsen,...). Je geeft beide teams administratieve en organisatorische ondersteuning vb. :

mailbox beheer, bootcamps nieuwe management trainees,... Je bent, samen met andere collega’s, aanwezig op jobfairs voor pas afgestudeerden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier