Account Manager Retail Antwerpen & Limburg
niko
Sint-Niklaas, Belgium
6 dagen geleden
source : Talentsquare

Functie

Je bouwt sterke relaties met je belangrijkste klanten en onderhandelt hiervoor alle topics die nodig zijn om de B2C merkbekendheid en zichtbaarheid van Niko te vergroten en onze business te verbreden, waarbij de brand values steeds voorop staan.

Hiervoor werk je nauw samen met de vertegenwoordigers van onze Service Partner DIY op basis van een duidelijke taakverdeling

Het overtuigen om shopconcepten, nieuwe producten en services te introduceren behoren tot je kerntaken samen met het geven van commercieel en technisch advies.

Daarnaast onderhandel je marketingacties en geef je opleidingen en infosessies om het kennisniveau in de winkel te verhogen.

Je verzekert de implementatie van de actieplannen die met centrale aankoop vd Retail ketens zijn vastgelegd.

Voor het verbreden van ons aanbod en de uitbouw van het verkoopnetwerk prospecteer je nieuwe kanalen.

Dit doe je in het kader van het operationeel plan en de sales-en marketingstrategie, teneinde de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

Je volgt constant trends, opportuniteiten en concurrentie en denkt mee om onze toekomstige aanpak en innovaties vorm te geven.

Je rapporteert aan de Sales Manager Retail

Profiel

Je bent gedreven, doelgericht en empathisch

Je hebt een sterke overtuigingskracht en communiceert enthousiasmerend

Minimum 3 à 5 jaar ervaring als accountmanager binnen DIY, bij voorkeur met technische producten is een vereiste.

Technische feeling en kennis elektriciteit zijn een must

Interesse in Home Automation en bouwprocessen is een voordeel

Je houdt van verandering en uitdagingen

Je bent hands on en een no nonsens persoon

Opleiding : Bachelor Marketing -Techniek of gelijkwaardig door ervaring

Talen : Moedertaal Nederlands en vlot gebruik van Engels zijn noodzakelijk. Kennis van het frans is belangrijk om te overleggen met collega's

Een goede organisatie is je tweede natuur waardoor je steeds alle aspecten van je plannen opvolgt

We geven de voorkeur aan kandidaten die wonen in de regio Antwerpen - Limburg

Bedrijf

Niko is marktleider in België en produceert vanuit zijn hoofdkantoor in Sint-Niklaas oplossingen voor schakelmateriaal, toegangscontrole, lichtsturing en huisautomatisering.

Niko zet volop in op doordacht design, kwalitatief hoogstaande producten en een milieuvriendelijk productieproces, en investeert hiervoor sterk in onderzoek en ontwikkeling.

Binnen zijn designfilosofie streeft Niko ernaar voortdurend innovatieve, esthetisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke producten op de markt te brengen.

Niko is een bedrijf in volle groei, stelt meer dan 630 medewerkers tewerk en heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 170 miljoen euro.

Momenteel heeft Niko vestigingen verspreid over heel Europa : België, Frankrijk, Nederland, Zwitserland, Slowakije en Denemarken.

Aanbod

Een mooi salaris, aangevuld met extralegale voordelen vormen slechts de basis van ons aanbod. Wat minstens even belangrijk is, is dat je terechtkomt in een solide bedrijf met een duidelijke toekomstvisie.

In een no-nonsensebedrijf dat doet wat het zegt, en zegt wat het doet. In een bedrijf dat nooit stilstaat, maar voortdurend nieuwe kwalitatieve oplossingen lanceert.

In een bedrijf met toffe, open collega’s waarop je kunt bouwen. Kortom, in een bedrijf dat je ten volle ondersteunt en uitdaagt.

Locatie

Antwerpen & Limburg (Wonen in de regio is een must)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier