.NET Developer & Lead Developer
Axxes
Oost-Vlaanderen, Belgium
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant te Oost-Vlaanderen, zijn we op zoek naar een medior of senior .NET developer.

Je komt terecht in een omgeving waar je zal werken aan verschillende applicaties, dit kan gaan van applicaties die hun bedrijfsprocessen ondersteunen tot het ontwikkelen van échte productie-applicaties.

Er is een mix aan software waardoor je, na je bewezen te hebben, kan meewerken aan die projecten waar jij het meeste energie uit haalt! Is dit dan web, Xamarin, backend, frontend?

Moeten er aanpassingen gebeuren in oudere software, wordt er wel verwacht dat je de nodige flexibiliteit aan de dag legt!

Enkele voorbeelden die hun brede technische omgeving typeren :

ASP.NET MVC 4, knockout.js, TypeScript, AJAX, CSS3, Less, Team Foundation Server, WinForms, C# 6.0, Crystal Reports, WCF, VB.

NET, WPF, XAML, MVVM, Entity Framework 6, SQL Server 2012

Heb je bovendien al de nodige bagage als developer en wil je graag die volgende stap maken? Super! We zoeken voor dezelfde klant ook een developer die code reviews kan afnemen, junior developers kan ondersteunen en desnoods ook helpt bij het maken van technische analyses.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier