Projectleider Herbestemming Gebouwen regio Antwerpen, Leuven of Brussel
People 4 Projects bvba
Flemish-Brabant, BE
4 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt voor één van zijn klanten eenProjectleider Herbestemming Gebouwen. Schoolverlaters komen in aanmerking voor in regio Vilvoorde.

FUNCTIEBESCHRIJVING Als Projectleider Herbestemming Gebouwen ben je verantwoordelijk voor het volledige projectmanagement van diverse projecten binnen de afdeling van Restauratie en Renovatie.

Je leidt de projecten van A tot Z in goede banen. Je staat in voor zowel de projectplanning, kwaliteit, veiligheid als het budget.

Je beheert de contractuele documenten betreffende de wettelijke, financiële, veiligheidstechnische en kwaliteitsvoorwaarden.

Je gaat na of de nodige vergunningen aanwezig én correct zijn. Je volgt de budgetten, de projectresultaten en de financiële rapportering op en bewaakt de rendabiliteit van de opdracht.

Je stuurt zelf of via een Werfleider een team van operationele medewerkers en / of onderaannemers aan. Je zet voor elk project de juiste man op de juiste plaats.

Je brengt de risico’s in kaart en lost opgedoken problemen op. Tijdens de uitvoeringsfase bewaak je de technische en complexe aspecten en adviseer je de teams.

Je bent het aanspreekpunt voor de klant. Je garandeert dat alles gebeurt volgens de policies inzake veiligheid, gezondheid, kwaliteit en omgeving.

UW PROFIEL Je beschikt over een Master diploma Bouwkunde (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur). Je beschikt over minstens enkele jaren relevante werkervaring als Projectleider (bij voorkeur Restauratie / Renovatie).

Schoolverlaters Master Bouwkunde kunnen starten als Werkvoorbereider om dan door te groeien naar Projectleider. Dit betreft voor een project in regio Vilvoorde.

Je bent organisatorisch sterk en beschikt over stevige communicatieve vaardigheden. Je bent een echte teamplayer. Je bent proactief, vooruitziend en schat situaties correct in.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands, aangevuld met een praktische kennis Engels en Frans. AANBOD Een uitdagende job binnen een sterk groeiende onderneming waar je de kans krijgt om mee te werken aan grootse bouwprojecten.

Een salarispakket dat jouw prestaties en ervaring optimaal beloont, incl. bedrijfswagen en extralegale voordelen. CONTACT Seyma Kalkan, seyma.

kalkan p4p.be 0484 54 01 15 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Projectleider Bouw, Projectleider, Werfleider, Projectingenieur, Restauratie, Renovatie, Master Bouwkunde, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Bouw, Antwerpen, Leuven, Brussel

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier