Arbeider afwerking staalbouw
Accent
Sint-Baafs-Vijve, BE
1 dag geleden

Onze partner, met zetels over heel Belgi enver daarbuiten, is een grote bouwgroep en pionier binnen debouwsector. Ze zijn gespecialiseerd in de bouw van bedrijfs-,logistieke- en landbouwgebouwen, distributiecentra, kantoren,commercile ruimtes en zwembaden.

Fierheid over het werk en eenthuisgevoel op de werkvloer staan bij onze partner voorop. Zebieden iedereen de kans om zich te ontplooien en mee te werken aande groei van het bedrijf.

Jobrotatie is perfect mogelijk, demogelijkheden en perspectieven zijn eindeloos. Op die manier hebjij als medewerker werkzekerheid, een goed gevoel en mooieprojecten die je samen met je collega's tot een goed einde kanbrengen.

Dit bedrijf is enerzijds gespecialiseerd in het realiserenvan industrile gebouwen, opslagplaatsen, zoonzalen, garages enlandbouwgebouwen.

Ze bieden een totaalservice van cordinatie enuitvoer van zowel grondwerken, montage en afwerking aan. Anderzijdszijn ze metaal- en toeleveringsbedrijf voor vele andere bedrijven : klanten uit de industrie, metaalconstructie- en bouwbedrijven,architecten en particulieren.

Ze staan garant voor kwaliteit inplanning, uitvoering enopvolging.

Functiebeschrijving

Voorde vacature als arbeider voor de afwerking zijn we op zoek naariemand die graag buiten werkt en zich niet stoort aan deweersomstandigheden.

Volgende taken behoren onder andere tot jouwverantwoordelijkheid :

 • samen met je ploeg sta jein voor de afwerking van industrile gebouwen;
 • herstellen van prefab elementen;
 • metselwerken uitvoeren;
 • bekistingen maken.
 • Functie-eisen

  Voorde vacature als arbeider voor de afwerking zoeken we iemand diezich kan vinden in volgend profiel :

 • je kan jezelfstandig verplaatsen naar Wielsbeke;
 • overnachten in een hotel wanneer je ver vanhuis bent vormt geen uitdaging voor jou;
 • naasteen stabiel werkverleden, ben je ook heel leergierig;
 • je bent flexibel en collegiaal ingesteld;
 • Arbeidsvoorwaarden

  Jewordt tewerkgesteld in een dynamische en groeiende omgeving en jekrijgt de kans om mee te bouwen aan je loopbaan met eindelozemogelijkheden.

  Onze partner biedt iedere werknemer een thuisgevoel,een plek waar iedereen trots is op zijn prestaties en plezierbeleeft aan het werk.

  Als werkgever dragen ze het welzijn van hunmedewerkers hoog in het vaandel en wordt jouw ontwikkeling enpersoonlijke groei als een prioriteit beschouwt.

  Je krijgt een joboptie-vast met veel doorgroeimogelijkheden waarin je tal vanopleidingen en ondersteuning gaat krijgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier