Madison IT - Functioneel Analist
Madison IT
Leuven, Belgium
4 dagen geleden
source : ictjob.be

Deze hoogstaande technologische onderneming is momenteel actief in de digitale media sector. Met klanten als een New York Times en Le monde profileren ze zich als het neusje van de zalm in hun vakgebied! Om hun sterke groei te faciliteren kijken ze uit naar een functioneel analist met passie voor technologie! JobomschrijvingIn deze rol als Functioneel Analist ga je actief aan de slag met het analyseren van de requirements van stakeholders en ga je aan de hand hiervan User Stories uitzetten.

In samenspraak met het development team werk je een technische oplossing uit en bouw je aan je functionele analyse. Met de product owner en Project Manager begeleid je de implementatie van de applicatie.

Na de implementatie sta je in voor de verdere opvolging en test je de gebouwde applicatie om de gebruiksvriendelijkheid voor de stakeholders te garanderen.

ProfielJe hebt reeds een 1+ jaar ervaring in een rol als Functioneel analist, het hebben van een master diploma is een sterke plus!Werken aan software projecten is je zeker niet vreemd! Je kan User Stories opmaken en weet te fungeren in een Agile omgeving met behulp van Scrum.

Analytisch ben je een expert en ook je communicatie vaardigheden zijn goed! AanbodMarktconform aan je ervaring ontvang je een zeer aantrekkelijk salarispakket!Een bedrijfswagen aangevuld met tankkaart.

MaaltijdchequesEen NettovergoedingHospitalisatie en groepsverzekeringDe nieuwste technologie in een omgeving vol A.I en Machine Learning!26 vakantiedagen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier