Servicetechnieker buitendienst (grond - graafmachines, landbouwmachines, zeefmachines,...)
Infinity Jobs
Brugge, Belgium
12 dagen geleden

Functieomschrijving

Jij bent verantwoordelijk voor het herstellen en verkoop klaar maken van de machines. Je verricht onderhoud - en herstellingswerken, dit zowel in de werkplaats als bij de klant ter plaatse.

Demonstraties over het gebruik van de machines wordt door jou gegeven en dit bij de klanten. Samen met de technisch verantwoordelijke doe je een probleemanalyse en zoek je naar oplossingen.

Taken en profiel

Een technische opleiding (elektro)mechanica, lassen, autotechnologie,... is een vereiste. Daarnaast heb je een eerste relevante ervaring.

Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Je staat in contact met verschillende soorten klanten (kleine ondernemer, hun personeel, industriële organisaties) dus je sociale vaardigheden zijn ook sterk uitgesproken.

Aan flexibiliteit geen gebrek bij jou.

Aanbod

Je speelt een heel belangrijke rol binnen de organisatie door je technische kennis. Je komt terecht in een bedrijf waar men continue investeert in opleiding en ontwikkeling van de medewerkers dit zowel door interne opleiding als bij de leveranciers.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier