Kinderarts
AZ Monica
Antwerpen, Belgium
36 dagen geleden

Functie

Een hart voor patiënten combineren met doorgedreven professionalisering, AZ Monica maakt er werk van. Onze campussen AZ Monica Deurne en AZ Monica Antwerpen bieden 477 bedden aan in de regio Antwerpen, en 1300 medewerkers zorgen elke dag dat kwaliteitszorg synoniem kan staan met een warme, persoonlijke uitstraling.

Werk jij bij AZ Monica ook mee aan gastvrije zorg voor Antwerpen?

Voor onze dienst pediatrie zijn wij op zoek naar een kinderarts (m / v). De pediatrie beschikt over 21 bedden pediatrie en 11 bedden daghospitalisatie.

De dienst materniteit, met BFHI kwaliteitslabel, telt jaarlijks ongeveer 1000 bevallingen, met intentie tot groei tot 1200.

Hier bevindt zich ook een n*afdeling, waar professionele en kindgerichte zorg centraal staan. Wij bestaan uit een equipe van 5 kinderartsen, waarvan 4 voltijds en 1 halftijds, aangevuld met 1( vanaf augustus2018 vermoedelijk 2) assistenten pediatrie. Wij bieden :

 • associatie met de reeds aanwezige 5 kinderartsen
 • bespreekbare werkomstandigheden met vraag tot consultatie over de beide campussen (Deurne / Antwerpen) en met aandacht voor haalbaar evenwicht werk / privé
 • mogelijkheid om zich verder te verdiepen in deelspecialisme
 • inloopperiode van 2 jaar, waarna volledige evenwaardige deelname in de associatie en dit op zelfstandige basis
 • zowel op materniteit als pediatrie een zeer aangename werksfeer met gemotiveerde en enthousiaste vroedvrouwen / verpleegkundigen en waar de onderlinge goede samenwerking tussen de artsen en de andere hulpverleners centraal staat.
 • Wij kijken alvast uit naar een fijne kennismaking en wie weet een mooie samenwerking in de nabije toekomst.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier