Data quality expert
Colruyt Group
BE
12 dagen geleden

Bij Colruyt Group leveren service centers diensten aan verschillende interne partijen binnen de groep. Als data quality expert vorm jij een brug tussen het Service Center Productinformatie (SCPI), externe partners waarvan we data afnemen en de business units aan wie we data leveren.

Het SCPI, waar jij deel van uitmaakt, tracht productinformatie uniform te beheren en deze info aan verschillende belanghebbenden aan te bieden.

Dit is nodig voor weergaves op het kassaticket, op websites en verpakkingen, om maar enkele voorbeelden te geven.

Bij Colruyt Group weten we wat de kracht van data is. Je ondersteunt het service center met betrekking tot de systemen die achter de dataverwerking schuilgaan.

Je zorgt voor de kwaliteitsbewaking van de verzamelde gegevens en de datastructuur en maakt voorstellen om bestaande processen te verbeteren.

Mogelijke taken? Je gaat in overleg met externe organisaties en leveranciers waarvan we data afnemen alsook andere belanghebbenden.

Duidelijke afspraken omtrent de datastructuur zorgen voor een correct beheer van onder andere barcodes en nutritionele informatie.

Je bent ook de link tussen het programmateam dat een softwarepakket uitrolt en de toepassingen op de werkvloer. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor onze interne diensten op het vlak van de geleverde service rond data.

Door het belang van productinformatie doorheen onze organisatie, zal je vanuit je expertise ook betrokken worden in diverse werkgroepen en projecten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier