Interieurplaatser (m/v)
Konvert Interim Houthalen
Heusden-Zolder, BE
4 dagen geleden

Profiel

Als interieurplaatser zal je verantwoordelijk zijn voor het monteren van de meubels (ter plaatse bij de klant). Mogelijk doe je hierbij nog andere klussen zoals een gyprocwand plaatsen.

Aanbod

De inrichting realiseren van : Keukens. De stand van zaken van de werkzaamheden opvolgen en de uitvoering controleren. Kozijnen en lijsten op maat maken en bevestigen.

De werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor materiaal.

Interieurelementen monteren en assembleren (keukenmeubels, ). Sanitair (wastafel, badkuip, gootsteen, ...) en elektrische toestellen (her)plaatsen.

Wanden en bekledingsplaten monteren. Afwerken (schilderen, betegelen, decoreren, ...). Een frame bevestigen en vloeren en verlaagde plafonds plaatsen

Vast contract na interimperiode, goede verloning!

Vereiste kwalificaties

Ervaring in de job

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier