Kelner (m/v)
Konvert Interim Bree
Bree, BE
15 uur geleden

Profiel

Voor een ijssalon in hartje Bree zijn we op zoek naar een ervaren medewerker voor de bediening. Je zal instaan voor : - Het opnemen van bestellingen en deze met een glimlach op tafel zetten - Tafels indekken en afruimen - Drankjes klaarmaken - Afrekenen We zoeken een vlotte, enthousiaste medewerker met een passie voor horeca die reeds ervaring heeft.

Ben je gedreven en heb je zin in dit avontuur? Laat het ons als de bliksem weten!

Aanbod

De betaling voor de consumpties innen. De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren.

De glazen afwassen. De tafels, toog afruimenDe bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken. De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten.

De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen Aantrekkelijke verloning. Werken in een dynamisch team en een leuke werksfeer.

Vereiste kwalificaties

Ervaring in de horeca. Flexibele ingesteldheid

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier