telemarketeer nl / fr
Randstad
Lasne
21 uur geleden

job description

De telemarketing service zorgt voor het maken van afspraken en van herinneringen voor verkeer maximaliseren tijdens evenementen.

Bovendien beheren de teams de norm briljant en garanderen ze het imago van de bedrijven in kwestie. Bijzondere aandacht besteden aan het schrijven van telefoonscripts.

qualification

 • Perfecte kennis van het Nederlands en goede kennis van het Frans- Eerste ervaring in televerkoop- Eenvoudig contact en goede communicatie.
 • Dit bedrijf draagt bij aan de ontwikkeling van de automotive-activiteiten van morgen. Door te integreren het team, uw expertise en uw knowhow worden ten dienste gesteld van de klanten.

  Jij ook partner worden in het succes van autodealers, merken en groepen. Wij bieden tijdelijke contracten in een dynamisch bedrijf in de regio Waals Brabant.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier