SALES SUPPORT PUBLIC TENDERS
Hays Brussel
Brussel, Brussels, BE
6 dagen geleden
source : Monster

Hays Response Brussel is op zoek naar een gemotiveerde Sales Assistent in het centrum van Brussel! o Aantrekkelijk salarispakket o Groeiende, innovatieve omgeving o Brussel-Centrum - makkelijk bereikbaar o Onmiddellijk vast contract! Voor een toonaangevend ingenieursbureau in de bouwsector is Hays Response Brussels actief op zoek naar een Sales Assistant voor het beheer van aanbestedingen in de publieke sector.

Als Sales Assistant ben je een essentiële ondersteuning in de commerciële activiteiten van het bedrijf. Je werkt nauw samen met de Key Account Managers, je bent verantwoordelijk voor het schrijven en opvolgen van offertes en contracten.

Ook het het lezen en opstellen van logboeken en bestekken behoort tot jouw takenpakket. Ja staat klanten professioneel te woord bij hun vragen en problemen.

Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het gegevensbeheer in hun CRM en andere ad hoc taken. Het is dus een zeer gevarieerde en technische functie, die administratieve en commerciële taken combineert.

Hays Response Brussels is op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en ambitieuze kandidaat die niet bang is om initiatief te nemen.

Je beschikt over een bachelordiploma of een eerste ervaring in aanbestedingen, specifiek in de publieke sector. Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans en hebt een goede beheersing van het Engels.

Een goed begrip van de Office-tools (met name Word, Excel) is ook vereist. Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Brussel, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of met de wagen! Je komt terecht in een dynamische en groeiende omgeving waar je de kans krijgt om je competenties verder te ontwikkelen.

Je ontvangt meteen een vast contract, aangevuld met een erg aantrekkelijk salaris en interessante extralegale voordelen (maaltijdcheques, verzekeringen, woon-werkverkeer).

Jouw contacten met zowel interne medewerkers als met leuke bedrijven, zorgt voor een fijne afwisseling in je job. Ben jij de Sales Assistant die wij zoeken?

Aarzel niet om online te solliciteren of te bellen naar 02.533.21.60 voor extra informatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier