Plaatser van prefabbeton (m/v)
Konvert Interim Tielt
Tielt, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een betonbedrijf in de regio Tielt zijn we op zoek naar een plaatser.Je taken : - Plaatsen van prefabbeton voor verschillende type stallen in samenwerking met de plaatsingsploeg.

 • Je maakt hierbij vooral gebruik van een HMF-vrachtwagenkraan.- Als vrachtwagenchauffeur word je sporadisch ingezet voor het transporteren en lossen van prefab stukken naar projecten waar de montageploeg actief is.
 • Spreekt deze vacature je aan? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Konvert Interim Tielt op het nummer : 051 / 405451 of via mail : tielt.interim konvert.be.

  Aanbod

  Bestellingen opmaken voor beton of benodigdheden voor het vervaardigen van de stukken. Betonstaal, wapeningen, inzetstukken, uitsparingen, .

 • in de gietvorm of voorbespanningsbank plaatsen Het aanbod : - Praktische opleiding 'on the job'.- Ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid.
 • Een professionele, uitdagende werkomgeving met veel afwisseling binnen een expansieve KMO.
 • Vereiste kwalificaties

  Je profiel : - Je bent kwaliteitsbewust, nauwkeurig en ordelijk.- Je hebt passie voor fijne eindafwerking aangezien je het visitekaartje bent bij de klanten.

 • Je bent beleefd en kan vlot samenwerken.- Je spreekt heel goed Nederlands.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier