Stagiair HR Recruitment | Lelystad (Lelystad)
Vitree
Ben jij nieuwsgierig
5 dagen geleden

Locatie : Lelystad

Reageer voor : 01 / 06 / 2020

Ben jij nieuwsgierig, durf jij te doen, en sta je open om jezelf verder te ontwikkelen?

Leren en werken als volwaardige collega van het recruitmentteam; dat is de belofte die wij gaan waarmaken. Bij Triade Vitree werken wij hard aan het verder uitbouwen van het succes van ons team.

Wil jij daar onderdeel van uitmaken? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Even voorstellen! / Waar ga je werken?

Ons recruitmentteam bestaat uit drie collega’s, met ieder hun eigen specialisme. Milou, houdt van voetbal en hockey en richt zich graag op arbeidsmarktcommunicatie.

Astrid, gek op sporten en shoppen en is onze administratieve ruggengraat. Jerry, enthousiaste gamer en dol op lekker eten en houdt zich graag bezig met recruitment data en gesprekken met kandidaten.

Dit jaar zetten wij recruitment verder op de kaart met grote projecten zoals onboarding, een excellente candidate journey en campus recruitment om er maar een paar te benoemen.

Wat ga je doen?

Alles! Maar wel in mate, van (pre)selectie en sollicitatiegesprekken tot en met het meedenken in onze arbeidsmarktcampagnes voor 2020.

Daarnaast gaan wij samen met jou kijken naar een opdracht die je gedurende jouw stage verder uitwerkt en gaat presenteren aan onze collega’s en bestuurders van de organisatie.

Er bestaat ook een mogelijkheid dat je gedurende je stageperiode aanvullende werkzaamheden gaat verrichten voor één van de andere HR onderdelen van onze afdeling.

Wie zoeken wij?

Je bent nieuwsgierig, durft te doen, en staat open om jezelf verder te ontwikkelen. Je gaat gevraagd en ongevraagd in op kansen die zich voordoen en kunt jezelf makkelijk verwoorden zowel mondeling als schriftelijk.

Verder :

 • Ben je beschikbaar voor 24-36 uren per week voor een periode van minimaal 4 maanden
 • Volg je een opleiding in de richting van personeelszaken (HRM), marketing of communicatie en zit je in het 3e leerjaar van je opleiding
 • Wat bieden wij?

 • Stagevergoeding van € 400 bruto op basis van 36 uur per week conform de CAO Gehandicaptenzorg
 • Een stageplek waar jouw ontwikkeling centraal staat en daar wordt tijd en ruimte voor gecreëerd
 • Een goede basis voor een carrière in recruitment, na jouw stage kun je zo beginnen!
 • Contactgegevens

  Heb je nog vragen of wil je jouw stagevoorwaarden bespreken? Jerry Griekspoor gaat graag met je in gesprek : telefoonnummer 06 - 83 18 71 94.

  Solliciteren?

  Zie jij het al zitten? Top! Solliciteer direct via de sollicitatieknop maar uiterlijk 1 juni a.s. Wanneer wij genoeg geschikte reacties hebben ontvangen sluiten wij de vacature al eerder.

  Wie zijn wij?

  Triade en Vitree hebben de krachten gebundeld. Dat doen we met behoud van ieders specialisme en naam. De divisie volwassenen biedt onder de naam Triade ondersteuning aan volwassenen met een lichamelijke en verstandelijke beperking en / of een psychische problematiek.

  Vanuit de divisie Jeugd, onder de naam Vitree, bieden we jeugdhulp aan kinderen, jongeren en gezinnen. Samen zijn we Triade Vitree.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

  Solliciteer op deze vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier