BEAUTY ADVISOR ANTWERP
CHANEL
Brussels
1 dag geleden

VERANTWOORDELIJKHEDEN

CHANEL Ambassador : de Beauty Advisor belichaamt de waarden van het merk.

CHANEL Insider : heeft een gedegen kennis van het merk, zijn erfgoed, moderniteit en knowhow. Deelt het zowel met de klanten als met het team.

Implementeert alle ontvangen trainingen, is nieuwsgierig om meer te leren om een schoonheidscultuur en trendkennis te voeden, om proactief te zijn in zelflerendheid.

Respecteert te allen tijde de richtlijnen voor uniform en grooming.

Zorgt ervoor dat de werkplek te allen tijde schoon, opgeruimd, hygiënisch en professioneel is; kent en respecteert VM-richtlijnen.

Creëert de beleving : de Beauty Advisor overtreft de verwachtingen van de klant.

Creëert een beleving op maat voor de klant, gepersonaliseerde oplossingen voor elk bezoek en elke klant, door gebruik te maken van het CHANEL-belevingsritueel en een langdurige relatie met klanten op te bouwen.

Omarmt trends in digitaal winkelen en speelt graag een actieve rol bij het leveren van een naadloze omnichannel-ervaring voor klanten

Co-creëert verhalen met en voor de klant, deelt de merkcultuur en mengt deze met het persoonlijke verhaal van de klant en de verkoopomgeving om unieke momenten te bedenken die speciaal voor hen zijn gemaakt.

Behandelt klachten en verzoeken van klantenservices effectief en volgens richtlijnen, kan omgaan met complexiteit en uitdagende situaties.

Zakelijke partner : de Beauty Advisor is prestatiegericht om onze doelstellingen te bereiken.

Kent en begrijpt de zakelijke uitdagingen en behoudt de discretie over alle gebieden van de CHANEL-business

Draagt bij tot het opbouwen van het bedrijf door het behalen van verkoopdoelstellingen, met behulp van alle hefbomen zoals producten, diensten, gegevensverzameling .

 • om de trouwheid van klanten te behouden, te werven en te laten groeien.
 • Heeft een gepaste kennis van de operationele werkzaamheden om de goede werking van het bedrijf te verzekeren en rapporteert aan de Boutique Manager.

  Teamspeler : de Beauty Advisor handelt solidair en toont teamgeest

  Heeft een positieve instelling, communiceert op regelmatige basis met het team en de manager en heeft een gevoel van ethiek en integriteit.

  Behandelt anderen met respect, erkent culturele verschillen en is bereid om van die verschillen te leren

  Deelt best practices uit met het team, is proactief en draagt bij aan het voeden van de collectieve kennis en vaardigheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier