SOFTWARE DEVELOPER
Hays Belgium
Oostende, West-Vlaanderen, Belgiƫ
3 dagen geleden

Hays kijkt uit naar een Software Developer voor onze klant gelegen in regio Oostende. Binnen dit bedrijf ben jij de spilfiguur van alle automatiseringsprojecten.

Who you will be working for

Onze klant is een productiebedrijf regio Oostende. Je komt terecht in een omgeving met een vlakke structuur waar initiatief tonen sterk wordt gewaardeerd.

Er zijn korte communicatielijnen en je krijgt de nodige vrijheid.

What you will be doing

Als Software Developer ga je de nodige verbeteringen aan de huidige software gaan toepassen. Dit doe je door te luisteren naar de noden van de verschillende stakeholders intern en hierop te gaan inspelen door verbeteringen door te brengen.

Je gaat voornamelijk projectmatig aan de slag en zal allerlei administratieve zaken gaan automatiseren. Daarnaast verzorg je ook de integraties tussen de verschillende software applicaties en ga je op termijn meewerken aan een nieuwe ERP implementatie.

What are we looking for

 • Enkele jaren ervaring met software automatiseringsprojecten
 • Kennis ERP systemen, Office 365, Access, Dynamics Business Central, .. is een troef
 • Je kan vlot zelfstandig werken
 • What will you get in return

  Voor deze uitdagende en gevarieerde rol mag je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket. Daarnaast heb je recht op 32 dagen verlof.

  Please click to apply for this role, we welcome your application!

  Bij Hays Technology geven we vorm aan de toekomst van recruitment. De snelle adoptie van cloud, die klantinterfaces aantrekkelijker maakt en een naadloze betrokkenheid bij bedrijven creƫert, betekent dat softwareontwikkelaars van cruciaal belang zijn voor het succes van jouw organisatie.

  Terwijl de concurrentie groeit, staan wij klaar om ontwikkelaars te helpen die echt een impact maken binnen een organisatie.

  Neem vandaag nog contact met Elise Bardyn via 050 47 20 45.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier