Junior werfleider bouw
Whoohoo
Gent, Belgium
6 dagen geleden

Over de functie

Leer alles praktisch kennen in de bouwsector en neem vervolgens een leidinggevende functie op!

Als junior werfleider sta je in voor de aansturing op de werf. Je start daarbij met een heel praktische opleiding. Je zal ongeveer een jaar als meewerkende werfleider functioneren, zodat jouw praktische kennis sterk wordt opgebouwd.

Je wordt betrokken bij alle aspecten van de bouw. Zo groei je door tot een echte generalist-vakman’ die zijn individuele verantwoordelijkheden krijgt en kan opnemen.

Na een jaar neem je dan ook echt de aansturende en leidinggevende functie op jou!

Functie eisen

 • Je hebt een master bouwkunde behaald
 • Je hebt een sterke hands-on mentaliteit en je wil zelf eerst alles praktisch leren kennen vooraleer je de leidinggevende functie opneemt
 • Leidinggeven is een ambitie van jou en je ziet jezelf ook echt deze rol opnemen
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf behandelt klasse 8 bouwprojecten, waarbij ze ondertussen zijn uitgegroeid tot een sterke speler. De onderneming telt 150-200 werknemers en in het algemeen is er enorm weinig verloop binnen de organisatie.

  De voornaamste bouwprojecten dat ze behandelen zijn industriebouw, sociale huisvestiging, sportinfrastructuur, brouwerijen, kerken, kastelen, universiteiten,

  Het bouwbedrijf is gelegen tussen Gent en Antwerpen. Er heerst een no-nonsense cultuur, waarbij een stevige opleiding en praktische kennis centraal staat.

  Je start onderaan’ de ladder, zodat je een stevige praktische kennis opbouwt en de projecten veel kwalitatiever kan behandelen.

  Met voorkeur kom je dan ook op sollicitatie in jouw werkkleren, zodat jouw hands-on mentaliteit meteen gedemonstreerd wordt.

  Ze zijn ook betrokken bij heel wat sportevenementen en na het werk wordt er regelmatig een pintje gedronken. De Kerstfeestjes zijn ook steeds een shot in de roos!

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier