Ploegverantwoordelijke (nacht)
Xtra Interim & Select
Puurs Sint-Amands, Antwerpen, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Voor een toonaangevend internationaal voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een enthousiaste ploegverantwoordelijke voor de vaste nacht.

Op vlak van leverbetrouwbaarheid, veiligheid, kwaliteit en kostbewustzijn ben je verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van beleidsbeslissingen op de werkvloer.

Je draagt zorg voor de afwerking van de geplande hoeveelheden van de op jou toegewezen producten volgens veiligheidsvoorschriften, rendementseisen en kwaliteitsnormen.

Je stelt en volgt ontwikkelingsplannen op voor jou medewerkers en begeleidt en coacht hen, zodat jouw team zich maximaal kan ontwikkelen.

Je draagt zorg voor een korte en efficiënte communicatie flow binnen de organisatie. Zowel met de medewerkers als met het management.

Je zorgt voor een efficiënte personeels en werkverdeling, hierbij rekeninghoudend met de noden en regels binnen de fabriek.

Een grondige technische / technologische kennis van de werkposten is belangrijk. je zal hiervoor opleidingen geven aan de medewerkers en doet zelf praktische interventies aan de installaties en machines, inhoudelijke processen en installaties moet je kennen en bedienen.

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden, herstellen en afstellen van de productiemachines (waar nodig met ondersteuning vanuit de technische dienst)

Heb je een professionele bachelor (elektro)mechanica of gelijkwaardig door ervaring?

technische kennis, productkennis van veiligheids- en hygienevoorschriften, TPM-methodiek, verpakkingsproces en rendementsberekening)

Beschik je over voldoende PC-kennis?

Beschik je daarnaast ook over voldoende verantwoordelijkheid?

Ben je een ster in leiding geven en kan je goed motiveren?

Dan is dit de job voor jou!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier