Maintenance Engineer
ICL
Grobbendonk, BE
3 dagen geleden

Technicus Productie (Electro en of Mechanica)

Wij zoeken een technicus voor onze productie omdat wij altijd bezig zijn met het verbeteren onze operationele activiteiten.

Op een tweetal productielijnen worden water oplosbare meststoffen (WSF) via een batchproces gemengd. Deze productieprocessen zijn verregaand geautomatiseerd middels o.

a. PLC-besturingen en SCADA-visualisatie.

Wat ga je doen

Het belangrijkste doel is om de productiemachines en bijbehorende apparatuur zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Je verhelpt voorkomende (E / M) storingen voert (preventief) onderhoud uit. Hierbij zal je zelf de handen uit de mouwen steken en sleutelen, vervangen en smeren van de onderdelen van de machine.

We verwachten ook dat je een actieve rol neemt en diverse (verbeter)projecten zal starten en leiden.

Verder ben je verantwoordelijk voor :

 • Zorgen voor de inkoop van reserve onderdelen en benodigde materialen voor onderhoud en verbeterprojecten, in nauw overleg met de Technical Manager;
 • Actueel houden van de technische documentatie;
 • Steeds oog hebt voor veiligheid;
 • Je kunt zelfstandig werken en je voelt je verantwoordelijk voor het realiseren van het brede takenpakket van de technische dienst.
 • Je zal rapporteren aan de Technical Manager. De functie bestaat voornamelijk uit dagdienst (8 : 30 17 : 00) met daarnaast ploegen- / oproepdiensten.

  Wat we van je verwachten

  Je zal zelfstandig verantwoordelijk zijn voor de installatie en oplossen van storingen hierom vinden wij het belangrijk dat je minimaal een diploma technisch secundair onderwijs of HBO hebt.

  Het is een vereiste om gedegen kennis te hebben van proces- en besturingstechniek. Werkervaring in een Technische dienst is een pré.

  Je bent in staat om storingen te lokaliseren en op te lossen. Verder vinden we het belangrijk dat je goed in het team past, tegen stress kan en positief en proactief bent ingesteld.

  Als we veiligheid zeggen dan zeggen we

  Wat bieden wij?

  Wij bieden een uitdagende rol in een dynamische omgeving waarin jij zelfstandig werkt aan het verhelpen van storingen en kan bijdragen aan het optimaliseren van processen.

  Wij bieden een prima salaris en reiskostenvergoeding.

  Locatie

  ICL Belgium, Industrieweg 20, 2280 Grobbendonk

  About ICL SF

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier