Creatiemedewerker Marketing & Communicatie
Colruyt Group
BE
7 dagen geleden

CCX, het interne communicatiebureau van Colruyt Group, werkt voortdurend aan straffe campagnes voor al onze merken. Als creatiemedewerker bereid je die voor, zorg je voor volledige productiebriefings en volg je alles mee op.

Dankzij jouw ondersteuning kunnen onze creatievelingen vlot aan de slag.

Elke dag werk je mee aan een brede waaier aan marcomopdrachten voor interne opdrachtgevers zoals Colruyt Laagste Prijzen, Dreamland of Collishop.

Denk bijvoorbeeld aan folders, imagocommunicaties, e-mails, banners en landingspagina’s op de website. Verwacht je aan een evenwichtige mix van nieuwe campagnes en repetitieve opdrachten.

Welke ondersteuning we van jou verwachten als we een opdracht opstarten?

 • Je neemt contact op met de interne partner en verzamelt de nodige informatie, zodat je de projectteams (copywriters, grafisch vormgevers, webmasters) een volledige en correcte productiebriefing kan bezorgen.
 • Daarna volg je het project samen met de creatiecoördinator op en zorg je ervoor dat timings gerespecteerd worden.

 • Is er foto-, video- of audiomateriaal nodig voor een bepaalde campagne? Dan brief je dat aan onze interne foto- en videostudio, zodat het materiaal tijdig klaarstaat voor de projectteams.
 • Je controleert het eindresultaat van een campagne : staat alle productinformatie op de drukproef? Kloppen de paginanummers?
 • Linkt een banner naar de juiste landingspagina? Niets ontgaat jouw geoefende oog.

 • Is een campagne of een opdracht klaar? Dan handel je die administratief af , zodat ze op een correcte manier aan de interne partner gefactureerd wordt.
 • Je werkt voltijds in ons kantoor in Halle.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier