BEDIENDE KWALITEIT VOEDING
Manpower
Tielrode
3 dagen geleden

Job Description

Als BEDIENDE KWALITEIT sta je in voor opvolging kwaliteit, iso-normen, audits, voor onthaal, telefonische contacten, inboeken van transporten, en algemene administratieve ondersteuning.

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor een bedrijf in de voedingssector regio Temse zoeken we een BEDIENDE KWALITEIT VOEDING

Candidate Profile

Je hebt een vlotte kennis NL / FR en ENG. Ervaring in de voedingsector is een pluspunt aangaande de opvolging kwaliteit / audits.

Je hebt een zeer goede kennis Excell (draaitabellen). Je hebt een bachelor diploma. Ervaring met de iso normen een pluspunt.

Client Offer

Een uitdagende en gevarieerde job binnen een aangename werksfeer gegarandeerd! De ruimte om in een team zelfstandig aan de slag te gaan, en jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse in de functie van BEDIENDE KWALITEIT Bezorg ons jouw cv via office.aalst manpower.be of schrijf je online in via myportal.manpower.be

Wij garanderen een discrete behandeling van uw gegevens!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier