Analytische Business Controller (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Lier, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, producent en wereldwijd verdeler van voeding en verpakkingsmaterialen, zijn wij op zoek naar een Analytische Business Controller met ervaring.

Belangrijkste verantwoordelijkheden : - Je levert maandelijks de correcte voorraadafsluiting, bruto-marge rapportering en consolidatie.

 • Je begeleidt de Junior Controller in de door jou gemaakte voorcalculatie en nacalculatie - Je verzorgt de maandelijkse rapportering voor het management met een nadruk op variantie-analyse- Je ondersteunt het jaarlijkse budgetproces, dit voor de gehele groep (ook de afdeling in Polen)
 • Aanbod

  Activiteiten uitvoeren in een domein : Budget (budgettaire afsluiting, ...). De budgettaire opvolging uitvoeren en toezicht houden op de boekhoudkundige afsluitingen en inventarisverrichtingen.

  De indicatoren en procedures voor de opvolging van de activiteit van de organisatie bepalen en invoeren. Een bedrijfsdirectie adviseren over haar strategie inzake externe groei.

  De prestaties van de organisatie analyseren, de financiële resultaten controleren en bijsturingen aanbevelen. De interne controle van de organisatie opstarten of leiden.

  Ramingen van de activiteiten opstellen op basis van de resultaten van de organisatie en de economische conjunctuur. Rapporteren bij de leidinggevende instanties en oplossingen voorstellen om de rendabiliteit van de organisatie te optimaliseren.

  Technische ondersteuning bieden bij de realisatie van besparingen (beheersadvies, kostenstudies, ...) - Je komt terecht in een internationaal georiënteerd bedrijf met veel mogelijkheden - Een functie met verantwoordelijkheid- Uitdagend takenpakket en ruimte voor persoonlijke invulling - Aantrekkelijk salaris met diverse extralegale voordelen- Glijdende werkuren en 32 vakantiedagen per jaarInteresse?

  Solliciteer direct via de sollicitatie-button of stuur jou cv naar antwerpen.office konvert.beVragen? Bel tijdens kantooruren naar Konvert Office Antwerpen : 03 206 9070

  Vereiste kwalificaties

 • Je hebt een Master diploma TEW, handelsingenieurs, Finance,.. op zak en ongeveer een 5-tal jaar ervaring in een gelijkaardige functie - Je hebt ervaring met kostprijsberekeningen en variantie-analyse- Specifieke ervaring in een productie-omgeving is een plus - Je hebt een sterke kennis van Excel en ERP systemen (bij voorkeur Navision) - Je bent kritisch en ziet snel verbeterpunten om uit te werken- Je bent analytisch en behoudt goed het overzicht - Je bent bereid om 3 tot 4 keer per jaar een korte trip te maken naar Polen- Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier