Persoonlijk Assistent
Agilitas Turnhout
Lievegem
2 dagen geleden
source : Student.be

De huidige assistent neemt 3 weken vakantie en hiervoor zijn wij op zoek naar een vervanging. De dame in kwestie heeft een hersenbloeding gehad en heeft hierdoor slikproblemen, motorische problemen en ademhalingsproblemen.

Ze heeft een canule en kan hierdoor niet spreken. Ze maakt zich duidelijk via een letterbord en kan hiermee ook goed communiceren.

Ze verblijft in een woonzorgcentrum. De taken van de assistent bestaan uit : Om 14.30 begin je te werken en haal je met behulp van een lift de dame uit de relaxzetel.

Om 15u ga je samen koffie drinken. Na de koffie maak je een korte wandeling of ga je terug naar de kamer. Een lange wandeling kan niet, want ze kan niet zol lang zonder zuurstof.

Rond 17u à 17..15u komen jullie terug en help je met het avondeten. Vast voedsel eten lukt. Je dient haar hier wel mee te helpen.

Vloeibare zaken zoals water en thee worden ingedikt en uitgelepeld. Rond 18u komen jullie terug op de kamer en doe je nog wat verzorging.

Bv haar benen inwrijven. Om 18.30 zit je dagtaak erop. Rond 18u komt haar man dagelijks op bezoek en lost je dan af. Er wordt aangeraden om eerst bv.

2 dagen samen met de huidige asissistente mee te werken / volgen zodat je goed weet hoe alles moet gebeuren.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier