metaalbewerker
Accent
Halle, BE
7 uur geleden

Onze partner gelegen te Halle is een goed gekende speler in de metaalsector. Het jonge managementteam laat een frisse wind door het bedrijf waaien en laat zich ook niet snel uit het lood slaan.

Het is aangenaam werken in een familiale omgeving met respect voor elkaar. Hier deelt men de liefde voor metaal.Verder heb je hier een mooie privéparking waar je de wagen kwijt kan, maar is er ook een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer.

Het ijzer smeed je best als het heet is dus als jij hier wil werken, horen we het graag!Bel ons op : 02 / 359.21.30Mail ons : halle.

industry accentjobs.beLiever persoonlijk contact? Kom gerust langs op kantoor : René Deboecklaan 4, 1500 HALLEIs deze job niet voor jou weggelegd, maar je bent wel op zoek naar werk?

Contacteer ons gerust en samen gaan we op zoek naar een vaste job voor jou.

Functiebeschrijving

Als medewerker in een metaalbedrijf sta je in voor volgende taken : Water- en plasmasnijtafels, draai- en freesbanken : veel machines in de metaalsector moeten met grote regelmaat gereinigd worden en daar hebben wij jou hulp voor nodig want rust roest.

Jij maakt onze machines eerst stofvrij om ze nadien in te wrijven met speciale producten en op de te poetsen.Je krijgt hiervoor uiteraard de nodige materialen en ook een pak dat je volledig beschermt tegen de reinigingsproducten.

Functie-eisen

Als medewerker in een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon met interesse in de metaalbewerkingssector.

Ervaring is niet nodig, je krijgt een interne opleiding.Je spreekt Nederlands of Frans en kan fysiek werk aan.

Arbeidsvoorwaarden

In een metaalbedrijf zijn wij er ons zeer goed van bewust dat het niet alles wat blinkt goud is. Toch willen we jou als medewerker in ons metaalbedrijf volgend loonspakket aanbieden :

 • deeltijdse job van 7 tot 12 die zal evalueren naar een voltijdse job met vast contract na een periode via Accent
 • interne opleiding
 • geen weekendwerk
 • vast uurrooster in een dagregime
 • ruime parkeergelegenheden / bereikbaar met het openbaar vervoer
 • een baremaloon va n12,56€
 • maaltijdcheques van 6€ per dag
 • pensioenpremie van 1,66%
 • ecocheques van 250€ op jaarbasis
 • Nogmaals, ijzer smeed je als het heet is, dus contacteer ons snelBel ons op : 02 / 359.21.30Mail ons : halle.industry accentjobs.

  beLiever persoonlijk contact? Kom gerust langs op kantoor : René Deboecklaan 4, 1500 HALLEIs deze job niet voor jou weggelegd, maar je bent wel op zoek naar werk?

  Contacteer ons gerust en samen gaan we op zoek naar een vaste job voor jou.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier