IT Operations Advisor
EyeTech Solutions
Waregem, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Graag starten als Operations Advisor? Werken in een dynamische omgeving? Jouw professionele ontwikkeling een boost geven?

Solliciteer dan snel! Voor een dynamisch bedrijf gelegen in de regio van Waregem ben ik op zoek naar een IT Operations Advisor.

Het interne operations team zoekt versterking om de reeds mooie resultaten verder te zetten. Jij zal terechtkomen in een team van 6 toffe collega's die jou graag willen verwelkomen.

Jobomschrijving Als 2nd Line Support Advisor sta jij in voor alle inkomende issues omtrent de software, Hardware en netwerken.

Verder biedt je telefonische ondersteuning aan en zorg je voor de juiste oplossingen. Ook via een ticketing systeem sta je klanten bij bij hun requests.

Daarnaast ga jij ook alle Hardware installeren en verder ondehouden. Dit gaat van PC, printers en projectors tot iPad en 3G.

Eindgebruikers voorzie je van trainingen omtrent het O365 gebeuren, dit in combinatie met Windows tablets. Profiel Je hebt een IT-gerelateerde bachelor op zak of volgde een avondscholing waardoor je een gelijkwaardige kennis bezit.

Als persoon ben jij een echte teamplayer, sterk communicatief en klantgericht. Daarnaast heb je een grote passie voor IT.

Deze straal jij uit naar alle eindgebruikers doordat jij servicegericht te werk gaat. Perfecte kennis van Nederlands en Frans.

Extra kennis van Engels is mooi meegenomen. Enige ervaring / kennis van Windows 10, O365, Active Directory, Azure, DNS, DHCP en meer?

Meld je dan zeker aan. Aanbod Een competitief bruto jaarsalaris tot wel EUR 40 000. Alles afhankelijk van kennis en ervaringen.

Ontvang maaltijdcheques ter waarde van EUR8. Hierdoor kan je elke middag genieten van een aangename lunch. Krijg hier bovenop nog een mooie netto onkostenvergoeding.

Een hospitalisatieverzekering waardoor je steeds zonder zorgen op vakantie kunt vertrekken. Krijg een GSM die je niet alleen tijdens de uren kunt gebruiken maar ook buiten de werkuren.

Door een intern opleidingsbudget kan je jezelf steeds bijscholen en jouw professionele ontwikkeling een boost geven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier