Magazijnbediende
Accent Jobs for People NV
Pelt, BE
6 dagen geleden

Als magazijnbediende zie je toe op een correcte voorraad in het magazijn en je voert daartoe de nodige voorraadanalyses uit.

Je bespreekt met de filiaalleider de te ondernemen acties en voert deze zelfstandig uit. Je zet bestellingen met de glimlach klaar, helpt bij het laden en lossen van de goederen en controleert de leveringen.

Daarnaast verwerk je als magazijnbediende de inkomende goederen in het systeem en zorg je ervoor dat de goederen op de juiste locatie worden weggezet.

Op drukke momenten ondersteun je de collega’s waarmee het nauw en fijn samenwerken is, aan de toonbank door de klanten op een enthousiaste manier te ontvangen en de orders te verwerken.

Tot slot behoort ook het uitvoeren van periodieke stocktellingen tot jouw takenpakket en word je gelukkig van een piekfijne werkplaats.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier