Stage Mechanisch graduaats-/bacheloropleiding
ENGIE
Belgium
3 dagen geleden

Vergeet ook niet om je CV op te laden

Hey jij, UPtimist! Ben je op zoek naar het perfecte bedrijf voor een leerrijke stage of ambitieuze afstudeeropdracht?

Volg je een een graduaat- of bacheloropleiding?

Studeer je elektriciteit, mechanica, instrumentatie, automatisatie, HVAC, koeling, constructie of renewable energy?

Wil je werken in een dynamische omgeving waarin je kan groeien, maar vooral de basis kan leggen voor jouw professionele carrière?

ENGIE weet hoe belangrijk deze eerste stappen in jouw carrière zijn!

Bezorg ons snel jouw CV en stageproject, of jouw voorstel om er samen één uit te werken, door hieronder op Solliciteren te klikken !

Een stage bij ENGIE betekent kiezen voor een ervaring in een toekomstgericht bedrijf dat actief is in de dynamische, internationale wereld van de energie en zijn bijbehorende diensten .

Met onze ervaren en gemotiveerde teams ga je de energie-uitdagingen van morgen aan door bij te dragen aan de innovatieve projecten van ENGIE.

Je komt in aanraking met de sterke waarden van onze bedrijfscultuur waarin openheid, wederzijds respect en diversiteit fundamentele aspecten zijn.

Concreet zal je stage bestaan uit een reeks realistische en informatieve opdrachten die aansluiten bij je opleiding, maar ook een wezenlijke bijdrage leveren aan het bedrijf.

Je krijgt de kans om samen met onze experten in een professionele omgeving te werken, zodat je jouw technische vaardigheden verder kunt ontwikkelen.

Dankzij deze stage krijg je de kans om jouw eerste stappen in het professionele leven te zetten, zodat je op termijn een mooie carrière bij ons kan uitbouwen ...

Wat heb je nodig?

 • je volgt een graduaat- of bacheloropleiding in één van bovenvermelde specialisatiedomeinen
 • je hebt de mogelijkheid om een stageperiode van 2 weken tot 1 schooljaar te doorlopen
 • je hebt interesse om ENGIE te ontdekken en de ambitie om bij te dragen aan de energie van morgen
 • je spreekt vloeiend Nederlands en / of Frans
 • Kom meer te weten over ENGIE!

  ENGIE is de drijvende kracht achter de energietransitie in België. Onze missie is to move on UP door te investeren in digitalisatie, techniek, groene energie, veiligheid en levenskwaliteit.

  ENGIE staat in voor multi-technische projecten waarbij we streven naar energie-efficiënte oplossingen. Binnen de energietransitie zijn onderzoek en innovatie 2 van onze belangrijkste pijlers.

  Daarnaast zijn we ook thuis in de andere vakgebieden van de energiesector : energieproductie en -distributie, onderhoud, installatie en engineering.

  Jouw HR-contact : contact.school engie.com

  MechanicalInternships BE

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier