kubato-machinist
Randstad
Halen, Limburg
3 dagen geleden

job description

Voor een specialist in grondwerken zoeken wij twee Kubato-machinisten. Je staat in voor de graafwerken op werven die voornamelijk gelegen zijn bij spoorwegen, metrolijnen en aan de luchthaven.

Je voert graafwerken uit, trekt kabels en kan vlot overweg met een Kubato-graafmachine.Het gaat voornamelijk om bestaande kabels, waardoor een ruime ervaring een absolute must is!Je komt terecht bij een grote speler op de markt en maakt kans op een vast contract na de interimperiode.

Je wordt verloond volgens de barema's van de bouw en krijgt dezelfde voordelen als vaste werknemers. Hou er rekening mee dat je soms lange dagen maakt en dat er ook van je verwacht wordt dat je in het weekend kan werken.

qualification

 • Ervaring met Kubato-graafmachine- Ervaring met bestaande kabels in de grond- Je bent in het bezit van een VCA-attest
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier