Commercieel bediende binnendienst (2-talig)
talentus
Desselgem, BE
11 dagen geleden

De functie

 • Je krijgt een klantenportefeuille en je onderhoud een goed klantencontact met jouw klanten;
 • Op basis van de informatie die je krijgt bij inkomende telefoons en mails, maak en verstuur je offertes op en bepaal je hiervoor in samenspraak met je teamleader de prijs;
 • Na het versturen van de offertes volg je deze goed op met het oog op ondertekening;
 • Samen met je collega’s draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde objectieven en neem je deel aan telefonische prospectie;
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten én je werkt mee aan een goede teamsfeer en het positieve imago van de firma.
 • Het profiel

 • Naast een bachelor diploma heb je reeds 2 jaar ervaring in een commerciële functie; Jouw klantenportefeuille bevindt zich op de Waalse markt waardoor er van jou verwacht wordt dat je vloeiend Frans praat en schrijft;
 • Beheers je meerdere talen dan Nederlands en Frans én heb je ervaring in de sector? Dan is dit een mooie meerwaarde; Werken in een verschoven uurrooster schrikt jou niet af (week 1 : 7.

  00 16.00 & week 2 : 9.00 18.00); Je bent gemotiveerd, stressbestendig, klantgericht- en klantvriendelijk, energiek, flexibel en een teamplayer die wil bijdragen tot het succes van het team?

  Dan ben jij dé persoon die we zoeken!

  De organisatie

  Voor onze klant die beschikt over een uitgebreid machinepark voor de bouw / industrie en verspreid is over gans België, zijn we op zoek naar een tweetalige commercieel bediende binnendienst.

  Het aanbod

  Je wordt tewerkgesteld in een solide onderneming met een sterke aandacht voor kwaliteit en je kan bovendien genieten van 12 dagen extra verlofdagen.

  Over ons

  Talentus is een rekruteringsbedrijf in volle groei en wil dé HR Expert van middelgrote ondernemingen worden. Het team is gefocust op het rekruteren van gekwalificeerde kandidaten met het oog op een vaste tewerkstelling.

  Talentus behandelt de HR behoeften van haar klanten op een vakkundige en integere manier. Ontdek de mogelijkheden die Talentus u kan bieden en neem contact op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier