National Claims Handler
Over CED
Diegem
2 dagen geleden

Functie

Je zal instaan voor de volledige behandeling van autoschadegevallen.

Als single point of contact sta je in voor de schadedossiers van A tot Z, te beginnen met de analyse van de dossiers, opvragen en beoordelen van bestekken.

Indien nodig treed je in overleg met de partners en sta jij in voor akkoord tot herstelling. Opvolging van facturatie en algemene communicatie is hier steeds belangrijk.

Voorts bewaar jij steeds de kwaliteit van alle behandelde dossiers.

Wij vragen

 • Je bezit een A2 en bij voorkeur enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie
 • Tweetaligheid Nederlands - Frans is gevraagd
 • Je werkt punctueel en bent organisatorisch sterk
 • Een problemsolver met sterk inlevingsvermogen zijn die ook zelfstandig de hem toevertrouwde taken volgens procedure kan uitvoeren
 • Je kunt je vinden in onze kerncompetenties : klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken
 • Wat wij bieden

  Bij CED werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Daarom krijg je bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit.

  En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei, met een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier