PROCESS ENGINEER BIJ NEXANS
Hays Engineering Gent / Nexans
Aalst, Oost-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

In de job van Process Engineer zal je deel uitmaken van het manufacturing en tooling team. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opstart van nieuwe producten, tools en processen (machines, matrijzen) in de productieafdelingen.

Hiervoor zal je ook mechanische hulptools ontwikkelen en ontwerpen. Je zal heel veel tijd doorbrengen op de werkvloer, waarbij je instaat voor introductietrainingen van nieuwe tools en machines, maar je biedt ook dagelijks ondersteuning bij process problemen.

Verder zal je ook zorgen voor de nodige productiedocumentatie (werkinstructies, SOP, ). In deze job zal je nauw samenwerken met je collega's van R&D, productie, toolroom, maintenance, maar je zal ook diverse externe contacten hebben (bv.

matrijzenbouwers, machinebouwers, leveranciers onderdelen). Je rapporteert aan de Engineering & Process Manager.

Je komt voor de job van Process Engineer in aanmerking wanneer je over een technisch bachelor- of masterdiploma beschikt in de richting van mechanica / elektromechanica.

We zoeken een kandidaat met minimum een eerste gedegen ervaring in een productieomgeving en bij voorkeur in een gelijkaardige rol.

Is dit in de spuitgietindustrie dan is dat een mooie troef. Je hebt een vlotte kennis van een 3D tekenprogramma en je kan je naast het Nederlands ook vlot uitdrukken in het Engels.

Voor de job van Process Engineer word je een aantrekkelijk salaris en ruim pakket aan extralegale voordelen aangeboden. Je komt terecht in een sterk waardegerichte en hoogtechnologische multinational.

Je kan rekenen op een uitdagende job met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid, op een goede teamspirit en op talrijke opleidings- en ontwikkelingskansen.

Interesse in de job van Process Engineer bij Nexans te Erembodegem? Solliciteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 of 0498 17 65 42.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier