Productie Manager (m/v)
Introduce
ROESELARE
5 dagen geleden

Job description

Voor onze klant Carpenter , Europees leider van polyurethaan schuimproducten, zijn we op zoek naar een Productie Manager (m / v) voor de pouring (blokschuim) afdeling.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie , planning , teammotivatie en coördinatie van de productie in de blokschuim afdeling.

In functie van de laboresultaten en het rendement, stuur je de proceskwaliteit bij; daarbij gebruik je je chemische ervaring en kennis .

In het kader van productoptimalisatie en -systematisering doe je concrete voorstellen tot investeringen in functie van specifieke marktvragen of opgelegde normen.

Op proactieve wijze verhoog je de kwaliteit en volg je ook klantenklachten nauw op. Je kent de competenties van je medewerkers en draagt bij tot hun ontwikkeling o.

a. via opleiding. Zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid zie je toe op een correcte toepassing van procedures en instructies.

Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten , audits en projecten / veranderingen. In deze functie rapporteer je aan de Operations Manager en werk je nauw samen met planning, kwaliteit, onderhoud, preventie en het labo.

Job criteria

 • Een master diploma in de chemie , optie industriële chemie of kunststof, heb je op zak.
 • Absolute must is ervaring hebben in het maken van chemische recepturen , bij voorkeur met betrekking tot polyurethaan of vaste PU, in een Seveso productieomgeving.
 • Je hebt van nature leiderschapsvaardigheden en werkt graag in een productie omgeving met een vlakke structuur
 • Gedrevenheid, verantwoordelijkheidszin, oog voor veiligheid en kwaliteit en een coachende stijl typeren je

  Employment conditions

  Je komt terecht in een stabiele omgeving waar initiatief en samenwerken geapprecieerd wordt. Carpenter biedt een boeiende en gevarieerde functie waarin je heel wat autonomie hebt.

  Je kan rekenen op de ondersteuning van een assistent productiemanager. Je werkt in een vast uurrooster (6u30-15u00). Een marktconform verloningspakket is de kers op de taart.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier