Fire Safety Expert
Brussels Airport
Brussels, Belgium
3 dagen geleden

Ready for boarding?

Ter versterking van het departement Compliance & Continuity zijn wij op zoek naar een Fire Safety Expert.

Jouw vluchtinstructies

Fire Safety Management is een proces doorheen de hele levenscyclus van een gebouw en het gebruik ervan.

 • Samen met de Fire Safety Manager sta je in voor de definitie, implementatie en opvolging van het Fire Safety Management en dit voor alle eigendommen en gebouwen van Brussels Airport Company.
 • Je bent verantwoordelijk voor het definiëren en uitrollen van diverse plannen, normen en standaards omtrent brandveiligheid, waarbij je, in samenspraak, mee de verschillende vereisten gaat bepalen en fungeert als adviseur naar de directie, senior management en stakeholders.
 • Je verzorgt de coördinatie en opvolging van verschillende maatregelen en acties in het kader van brandveiligheid.
 • Je treedt op als Technisch Fire Safety -aanspreekpunt voor alle projecten en voor het beheer van de assets en je neemt hierin een adviserende & compliance-rol.
 • Je levert pro-actieve en co-creatieve bijstand aan de project- en asset management teams om de nodige brandveiligheidsplannen en -procedures te verzekeren en je geeft al dan niet (verplichtende) goedkeuring hierin.
 • Je verzekert alignement in de verschillende operationele processen omtrent brandveiligheid.
 • Jouw paspoort

 • Je beschikt over een Master Ingenieurswetenschappen of je bent gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt een grondige kennis en ervaring van brandpreventie, brandveiligheid en audit-technieken, en je hebt bij voorkeur ervaring in een luchtvaartomgeving
 • Je bent sterk analytisch en oplossingsgericht en je kan hierdoor complexe informatie verwerken, maar ook de vertaalslag maken naar een strategische visie.
 • Je bent een expert die door zijn communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en diplomatie mensen weet in beweging te brengen en voor een wisselwerking kan zorgen tussen de verschillende betrokken diensten.
 • Je bent een teamplayer en je hecht veel belang aan informatieuitwisseling.
 • Onze service aan boord

  Bij Brussels Airport werk je in een wereld op zich, vol nieuwe kansen en boeiende uitdagingen. Je komt terecht in een unieke en inspirerende omgeving, die jouw talenten vleugels geeft.

  Bye bye, files! Brussels Airport heeft zijn eigen treinstation, met heel veel verbindingen. Je staat in no time en zonder stress op je werk.

  Ook je step of fiets zijn uiteraard welkom.

  Naast een aantrekkelijk salarispakket bieden wij je ook heel wat niet-financiële voordelen . Wat dacht je van een top-notch verzekeringspakket, kortingen op luchthavendiensten, maaltijdcheques en een mobiliteitspakket?

  Interesse?

  Stuur dan je cv en motivatiebrief per mail naar Nina Van Hemelrijck. En wie weet, verwelkomen we je heel binnenkort wel aan boord!

  Meer info?

  Neem dan zeker contact met Nina Van Hemelrijck op 0498 / 17 / 67.32

  Apply HereBack Powered by CVWarehouse

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier