Technisch aankoper
Whoohoo
West-Vlaanderen
3 uur geleden

Over het bedrijf

Zoek jij graag naar het juiste technische component van een landbouwmachine en zie jij graag het volledige proces tot een eindproduct bekomen?

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in de landbouwwereld en is op zoek naar een techniche aankoper.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektromechanica, elektriciteit, mechanica of een hoger economisch diploma.

Een sterke affiniteit met landbouwmachines is zeker een pluspunt. Als technisch aankoper ben je vlot in omgang en werk je samen in het team van andere technische aankopers.

In het bedrijf heerst een heel sterk mensgerichte cultuur. Bij het bedrijf staat het personeel bovenaan en jij dus ook! Ze organiseren dikwijls een quiz of een barbecue bij een zomerse dag.

Bij gelegenheden zoals kers of sinterklaas worden er ook bijpassende cadeautjes voorzien voor iedere werknemer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris met ecocheques en maaltijdcheques

Over de functie

Als technisch aankoper ben je verantwoordelijk voor de aankoop van het juiste onderdeel van het geheel. Voor het juiste product te bepalen werk je samen met de productie en de R&D afdeling.

Je bent vlot in omgang en werkt samen met het team van technische aankopers. Je verzorgt het aankoopproces van A tot Z. Op het einde van de dag geef je feedback aan jouw manager.

Functie eisen

 • Je bezit een hoger technisch diploma elektromechanica, elektriciteit of mechanica of een hoger economisch diploma
 • Je bent vlot in omgang
 • Je hebt een echte hands-on mentaliteit
 • Je hebt het nodige doorzettingsvermogen
 • Kennis van MS office is een pluspunt
 • Je hebt een grote interesse in de landbouw
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier