Project Manager
Cooder X NORRIQ Belgium
Tremelo, Belgium
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat kan je?DynamicsMaster denkniveauSenior werkniveau5+ jaar werkervaringNederlands, Engels sprekend Wat krijg je?Vast bruto per maand- Glijdende werkurenLease autoTankkaartMobielLaptop13e maandPensioenNetto onkostenvergoeding Wat doe je?

Minimaal een 40-urige werkweekSamenwerken met 20-50 collega'sJe werkt samen met Sales, Management, ITFocus op B2BJe werkt voornamelijk met De vacatureSamen met het Sales-team bekijk je de mogelijkheden naar het projec toe en maak je mee de klant warm voor onze mogelijkheden.

Je stelt mee de planning op voor consultants en de klant. En zorgt ook voor de communicatie hiervan.Naast de opvolging van consultants, volg je budgetten en deadlines op.

En blijf je de kwaliteit en klanttevredenheid bewaken.Je denkt mee na over verbeterpunten en processen.Voor collega's sta je steeds klaar voor advies, ook buiten je eigen projecten.

Functie eisenJe hebt een uitgebreide ervaring MS Dynamics NAVJe voelt je als een vis in het water in een Office365 omgeving.

Je hebt kennis van bedrijfsprocessen (binnen Supply Chain / Manufacturing / ...)Je bent sterk in analytisch denken en het aanbieden van gerichte oplossingen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier