Client manager MIA
Willis Towers Watson
Brussels, BE
3 dagen geleden
source : DirectEmployers Association

Om haar verdere groei te stimuleren, is Willis Towers Watson (Belgium) op zoek naar een talentvolle Client Manager (m / v) voor haar kantoor in Zaventem.

Jouw missie Als Client Manager sta je in voor het beheer van de polissen van onze belangrijkste en internationale ondernemingsklanten.

Voor deze klanten beheer je alle takken BOAR. Een aparte dienst waakt over de polissen Leven en Vloten. Samen met de Account Manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Je zorgt ervoor dat hun belangen zowel intern als extern bij onze partners-verzekeraars optimaal worden behartigd. Hierbij houd je rekening met de geldende conventies en afspraken.

Een klantvriendelijk beheer en een accurate opvolging van de dossiers zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.Jouw takenJe beheert een aan jou toegewezen klantenportefeuille van A tot Z : + Dit betekent dat je de gegevens van de polissen inbrengt in ons systeem+ Je zorgt ervoor dat het digitale klantendossier steeds up-to-date en volledig is+ Je staat mee in voor de risicoplaatsing bij de verzekeraars+ Ook de jaarlijkse herziening van de polissen op het vlak van voorwaarden en tarieven behoort tot jouw takenpakket+ Je bent dagelijks in contact met onze klanten en behandelt hun verzekeringstechnische vragen.

Zo kan je ook proactief cross-selling opportuniteiten detecteren.+ Je onderhoudt veelvuldige contacten met onze partners-verzekeraars+ Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van offertes voor nieuwe prospectenSamen met de Account Manager vorm je een 'winning team' dat zich zowel toespitst op het behoud als op de verdere groei van onze klantenportefeuille.

Als vlotte communicator beantwoord je graag en snel productietechnische vragen van onze klanten, je collega's en de Account Managers en zoek je actief mee naar gepaste oplossingen.

Jouw profiel + Opleiding : Minstens een bachelor.+ Ervaring : minstens 5 jaar ervaring in het beheren van multi-line polissen bedrijfsverzekeringen, bij voorkeur ervaring opgedaan bij een makelaar of als underwriter property of casualty ondernemingen bij een verzekeringsmaatschappij.

 • Talenkennis : Je moedertaal is Nederlands en je hebt een zeer goede kennis van het Frans en het Engels+ Open-minded : Je staat open voor verandering en ziet het als een welkome afwisseling om sporadisch ingezet te worden in onze andere vestigingen in Hasselt, Luik.
 • Dankzij telewerk hoef je je hiervoor niet altijd fysiek te verplaatsen.+ Andere competenties : Je hebt goede onderhandelingsvaardigheden, je bent proactief en klantgericht.

  Bovendien werk je graag in team, ben je accuraat en georganiseerd. Je hebt leidinggevende capaciteiten en ambities en wenst deze verder te ontwikkelen in de toekomst.

  Jouw uitdagingen + Creëren van toegevoegde waarde voor je klant+ Samenwerken aan een klantgerichte service die ons onderscheidt van anderen+ Kennis delen, continu willen leren en evolueren in een ambitieuze omgeving+ Gedreven door een ondernemersmentaliteit Ons aanbod + Een competitief salarispakket met tal van extralegale voordelen (groepsverzekering, hos pi ta lisatie ver zeke ring, maaltijdcheques .

 • in lijn met jouw kennis en ervaring+ Ontwikkelingsopportuniteiten+ Een dynamische en internationale werkomgeving+ Een open en collegiale werksfeer waarin dialoog en respect centraal staanHerken je jezelf in deze functie en in onze bedrijfscultuur?
 • Dan willen we je graag ontmoeten!Deel je passie en bezorg ons je curriculum vitae met een korte motivatie Equal Opportunity Employer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier